Dedikálás a Könyvhéten


Jön a Könyvhét, szokás szerint a Vörösmarty téren, természetesen lesz dedikálás Az időutazás tegnapja megjelenése alkalmából.
Június 6-án, szombaton 17 órától fogok dedikálni az Agave Kiadó standjánál. (Ami valószínűleg ugyanott lesz, mint minden évben, a tér Váci utca felöli torkolatánál.)

Az időutazás napja kifogyott már kifogyott a kiadói raktárból, de azt mondták a srácok, hogy korlátozott számban szereznek a Könyvhétre. (Mindenesetre ha esetleg mindkét kötetet ott szeretnétek megvenni, abban lehet, hogy lesz egy kis rizikó.)
És itt a teljes Agave kiadós dedikálási "műsor" is, kiváló magyar regények szerzőivel lehet még találkozni:

15.00-16.00 Pacskovszky Zsolt
16.00-17.00 Pék Zoltán
17.00-18.00 Brandon Hackett
18.00-19.00 Csurgó Csaba

Gyertek minél többen! :)
 

3 megjegyzés:

  1. Annyira sajnálom, hogy ilyen "késői" időpontra került a dedikálásod, mert messzi vidékiként sajnos már nem tudom megvárni az eseményt. Pedig nagyon szeretném. Tavaly is lemaradtam róla. :( Nem leszel kint esetleg kicsivel korábban is a Vörösmarty téren? És ha igen, akkor nem lehetne, hogy ... *.* Ígérem, hogy nagyon szépen mosolyognék. Tudok olyat is. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    De, szinte egész nap kint leszek.:) Hol itt-hol ott, de a téren belül, szóval, simán meg tudjuk oldani. Vagy összefutunk a standok között keringve, de tudunk is egyeztetni valami konkrétumot esetleg.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Most nagyon boldoggá tettél! :) Köszönöm! Még nézegetem a programot, hogy mikor és merre fogok rohangálni, de biztos megtaláljuk a megoldást - én mindenképpen azon leszek. Jelentkezem majd, ha mindent kikutattam és összeraktam. Még egyszer nagyon köszönöm! :D

    VálaszTörlés