Regénystátusz

Néhány infó a regény kapcsán.

Az időutazás napja április 10-én fog megjelenni.

A regény 70.000 szó terjedelmű, kb. annyi, mint az Isten gépei volt, és kicsit rövidebb, mint Az ember könyve. (Tényleges könyvoldalszámot nem tudok még, kb. 280-290 oldalra jöhet ki szerintem tördelve.)

A szerkesztése már tavaly befejeződött, mostanában folyik a tördelés és a második korrektúrakör. (Ami után még egy utolsó átolvasás történik részemről, ez mindig ijesztő, mert utána már többé nincs "hatalmam" a szöveg felett.)

A borító készül, kíváncsian várom, milyen lesz, és reménykedem valami tökös és cool képben.:) Néhány héten belül, remélem, meg tudom mutatni.

Fülszöveg hivatalosan még nincs, de ebben az SFmag.hu-s írásban pl. olvashattok egy variációt, ami talán közel lesz a véglegeshez.

Végül a regény valamikor március/április fordulója környékén elmegy a nyomdába, és pikk-pakk már meg is jelenik.

Hivatalos dedikálásról jelenleg még nincs információ, korai is erről beszélni, de mivel az Agave Kiadó nem szokott a Könyvfesztiválra kimenni, én azt mondanám, hogy a június eleji Könyvhét a legesélyesebb. Ami azért is érdekes, mert addigra akár el is tudjátok olvasni, és el tudjátok mondani, milyen lett a történet.:)

 Bónusz infó: az ezt követő regény nyers szövege 42.000 szónál jár. Szóval, az idő nem áll meg.:)

3 megjegyzés: