A Libri Aranykönyv szavazás TOP10-ben Az ember könyve

Az ember könyve a listákon szereplő, amúgy is kevés számú komolyabb hangvételű science fiction regény közül gyakorlatilag egyetlenként jutott be a Libri Aranykönyv szavazás TOP 10 mezőnyébe, a magyar szórakoztató irodalom kategóriában.* (Sőt, a leginkább rétegkönyv is egyben.)

Ha tetszett Az ember könyve vagy bármely korábbi regényem, szavazzatok rá, hogy minél jobb helyezést érjen el 2012 legjobb könyvei között.

Itt lehet szavazni: www.libri.hu/aranykonyv, mégpedig április 30-ig.
Végtelenül egyszerű, nincs regisztráció, csak emailcím/jelszót kell megadni, és a szórakoztató irodalom/magyar kategóriában rányomni az arany négyzetre, ami az ajánlom kategória. Nagyon örülni fogok minden szavazatnak.:)

Reménykedtem Scalzi idehaza is nagyon sikeres Vének háborúja és Bacigalupi Felhúzhatós lányának továbbjutásában is, de végül egyedül csak a Neil Gaiman, Joe Hill és más nagy nevek által jegyzett Ray Bradbury fantasztikus emlékkötet (főleg fantasztikus, misztikus és horror jellegű írásokkal), az Árnyak és rémek került csak be a TOP10-be a külföldi szépirodalom kategóriában. Ha van kedvetek, szavazzatok erre a könyvre is!
* Nézőpont kérdése, hogy pl. a Felhőatlasz sci-fi-e.

2 megjegyzés:

  1. tolem kaptal +1 szavazatot meg ha nemis tetszett ez a konyved ;( (csak nekem erzodott vontatottnak?)

    VálaszTörlés
  2. Helló, köszi a szavazatot.
    (Remélem, majd a következő, Az időutazás napja ismét jobban fog tetszeni:)

    VálaszTörlés