E-könyv megjelenés: Az ember könyve és A poszthumán döntés egyben

Az ember könyve a papírmegjelenéssel együtt elektronikus, prc és epub változatban is kapható lesz az Agave kiadó webboltjának e-könyv részlegében.

Korábban már szó volt róla, hogy lesz mellé valami meglepetés, nos, ez pedig nem más, mint egy korábbi regényem, a A poszthumán döntés ingyenes és átdolgozott e-verziója, ami Az ember könyve e-könyv mellé jár majd ajándékba.

Azaz ez egy "két regény egy kötetben" jellegű kiadás lesz.

Egy ideje már gondolkodom, hogy mit kéne kezdenem A poszthumán döntéssel, szerettem volna ingyenessé tenni, csak erre akkor még nem volt lehetőségem. A könyv 5 éve jelent meg, és most arra gondoltam, hogy ha már megjelenik Az ember könyve, ajándéként mellétehetnénk ezt a regényt is (az Agavénél voltak olyan jófejek, hogy a javított verziót újrakorrektúrázták és megcsinálták a konverziókat), ami két könyvre nézve szerintem az e-kiadás árát is nagyon-nagyon barátságossá teszi, ráadásul dupla olvasnivalót is ad.

(És egy kis update: lett új borítója is a regénynek, lásd oldalt. Az elektronikus kötet borítójának elkészítéséhez a z-design (www.zanimation.com), a Mithgariel (mithgariel-stock.deviantart.com) illetve Sirius-sdz (sirius-sdz.deviantart.com) ingyenesen közzétett forrásanyagai kerültek felhasználásra. Köszönet értük a készítőknek. Na és elsődlegesen Csigás Gábornak, aki a borítót varázsolta.)

Azt nem bírtam ki, hogy ne piszkáljak bele a szövegbe, végtére is 5 év nagy idő, rengeteg mindent másképpen látok, gondolok azóta, így igyekeztem kiszűrni a stiláris hibákat, itt-ott belejavítani, vagy húzni a szövegből. A végeredményt nevezhetnénk 2.0-ás verziónak is, de feleslegesen, mert csak apróbb ráncfelvarrások történtek, semmilyen érdemleges részlet nem változott benne.
E-olvasók, remélem, örülni fogtok neki, még akkor is, ha A poszthumán döntés esetleg már olvastátok papírkiadásban (vagy nem legálisan e-ben - ez esetben inkább ezt a hivatalos verziót ajánlom.:))

(Hackett a Facebookon)

2 megjegyzés: